Presoterapija

Muče vas celulit, višak kilograma, otečene noge, nadutost, zadržavanje tečnosti, loša cirkulacija, umor, ili proširene vene, znači da je vreme za presoterapiju! 

Presoterapija je mehanička terapija limfne drenaže i jedan je od tretmana koji ćete obožavati, jer relaksira, obnavlja i čini da se osećate preporođeno kao posle najbolje masaže, samo još bolje od toga! Konstantan stres, mnogo sedenja, posebno ako vam je radno mesto kancelarija ili radna soba sa kompjuterom, malo kretanja, vrlo često i neuravnoteženu ishranu zbog nedostatka vremena, sve ovo zajedno ostavlja svoje posledice. Neke od njih su estetske prirode, kao što su celulit, višak kilograma, ali može doći i do zdravstvenih problema kao što su loša cirkulacija, usporen rad metabolizma, oticanje nogu, taloženje tokina u organizumu i usporavanje limfnog sistema.

Zbog toga je ovaj tretman savremenog čoveka i izmišljen, a godinama se tragalo za rešenjem. U pitanju je limfna drenaža ili preosterapija koja rešava ove navedene probleme, efikasno i sa uživanjem za svakog pacijenta!